Bemutatkozás


Cégünk, a CMS-Vörös Főnix Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. szegedi székhellyel és országos tevékenységi területtel bír.

Management üzletágunk a VVTQM, mely elsősorban irányítási rendszerek kiépítésével,  és  –  tanúsító társaságokkal együttműködve – rendszer tanúsítással valamint környezetvédelmi tanácsadással, kisebb részben informatikai szolgáltatással és grafikai feladatokkal foglalkozik.

Az irányítási rendszerek kiépítésének területén szeretnénk olyan szolgáltatást nyújtani parnereinkek, melynek eredménye az a megfelelő irányítási rendszer amellyel megbízónk munkáját eredményesebben, hatékonyabban  tudja ellátni. Célunk nagyon rugalmasan és könnyen használható irányítási rendszerek kiépítése. Céljaink elérése érdekében próbáljuk megbízóink vállalkozásait minél átfogóbban feltérképezni, és iránymutatásokat adni a fejlődés lehetőségére.

A fejlődési lehetőségek között elsősorban a minőség- és/vagy környezetközpontú irányítási rendszer bevezetésének előnyeire, korszerű informatikai szoftverek használatára, és a saját honlap nyújtotta előnyökre hívjuk fel a partnereink figyelmét.

Ezen eszközök megvalósításához a források előteremtésében is segítséget kívánunk nyújtani partnereinknek olyan vissza nem térítendő pályázati támogatások prezentálásával, melyekkel a költségek egy része elhárítható. Pályázatíró csapatunk nagy gyakorlattal és sikerekkel pályázott az elmúlt időszakban minőségirányítási és informatikai rendszerek bevezetésének költségtámogatására.

Szintén management üzletágunk tevékenységi körébe tartozik még különféle grafikai termékek tervezése: plakátok, szórólapok, molinók… melyek kivitelezésében is állunk megrendelőink rendelkezésére.

Mindemellett hosszú évek óta végzünk a magyarországi közepes- és nagyméretű ipari vállalatok számára környezetvédelmi, hulladékgazdálkodási tanácsadási tevékenységet, mely adott esetekben megbízónk tevékenységének teljes környezetvédelemmel kapcsolatos feladataira kiterjed, beleértve a folyamatos jogszabálykövetést, a vonatkozó jogszabályok alkalmazását, adatszolgáltatások készítését, napi szintű tanácsadást.

A környezetvédelmi megbízotti teendők egy-egy szeletét is értékesítjük a hulladék termelő társaságok részére. Gondolunk itt különféle jogszabályi előírások betartatására, jogszabályi kötelezettségek, adatszolgáltatások teljesítésére. Ezt a típusú szolgáltatást elsősorban a kisvállalatok részére ajánljuk, akiknek méreténél fogva nincs szükségük állandó környezetvédelmi megbízottra.